Temat: Wawrzyn dla Piotra Błońskiego
Nasze koło ma kolejnego Wawrzynowca do Grzesia Czajkowskiego. dołączył w sobotę podczas zawodów rozgrywanych na naszej strzelnicy Piter Błoński.
Gratulacje
Petarda!!!!!!!!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
KL Ostoja → Strzelectwo → Wawrzyn dla Piotra Błońskiego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nasze koło ma kolejnego Wawrzynowca do Grzesia Czajkowskiego. dołączył w sobotę podczas zawodów rozgrywanych na naszej strzelnicy Piter Błoński.
Gratulacje
Petarda!!!!!!!!!!!!
Nie no to REWELACJA !!! Z tego co ja pamiętam to Pituś miał jakoś w Naroczycach Piotrowe imieniny urządzać, to chyba właśnie mamy podwójną okazję do stawiania ;-)
GRATULACJE PIOTRUŚ !!!
Dziękuję wszystkim za gratulacje osobiste, telefoniczne i forumowe
Gwoli scisłości, to do złota Grzesia brakuje mi jeszcze hooooooooooooooooooooooo, albo i więcej, co mnie zresztą nie martwi i mam nadzieję że kiedyś mi też się uda go zdobyć
Mój pierwszy Wawrzyn z którego BARDZO się cieszę i jestem dumny, ma kolor brązowy.
Darz Bór!!!
Serdeczne gratulacje!!!
Gratulacje!!
Darz Bór
Gratuluję również !!
GRATULUJĘ!
:-)
Darz Bór
Piotr
Po raz kolejny gratuluję wymarzonego Wawrzyna.
Myślę że w przyszłym roku bedziemy mieć kolejnych wawrzynowców, czego wszystkim serdecznie zyczę.
Piotr jest doskonałym przykładem wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu i osiąganiu go. W tym roku brązowy za rok srebrny później złoty i za trzy lata diament.
pamiętajmy że od tego roku dużo trudniej zdobywa się Wawrzyny ze względu na zmiany w prawidłach strzelań. Można to zobaczyć po wynikach na zawodach gdzie naprawdę nie często zdarza się wynik 490.
GRATULACJE
Grzegorz
Czas zacząć już treningi na nowy sezon ( może jakiś obóz kondycyjny ? )
Jacek
Obóz kondycyjny to mieliśmy wczoraj i będziemy mieć w Kowarach. I przy okaji powiem że ststystyki z ostatniego polowania są bardzo dobre. Myślę o skuteczności strzałów.
A jest to opinia nie tylko moja ale i naszych gości. Gratuluję strzelcom.
pozdrawiam
No może troszeczkę zaniżone przez Marzenę - dwa pudła do dzika ( ale chce trenować !)
Jacek
no comments
Jak to powiedział Grzesiu w Międzylesiu w sprawie żółtej koszulki Brata - równowaga musi być w przyrodzie ;-)
Jeszcze jest pare okazji do wykorzystania zarówno dla Króli polowania jak i Króli pudlarzy
No właśnie, w sobotę kolega Ziutek został królem polowania a nie pudlarzy strzelając lisa kulą:D
Wielkie gratulacje.
...A MACIEK OTOCKI TEGO LISKA WYPUDLIŁ HI HI
I DOSTAŁ ŻÓŁTĄ KOSZULKĘ LIDERA :0 ;0
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KL Ostoja → Strzelectwo → Wawrzyn dla Piotra Błońskiego
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.