Temat: Nowe ambony na terenach wodonośnych
Prośba do Grzesia Cz.
Grzegorz jak jest juz ustalony termin stawiania nowych ambon na TW, to prosze napisz na forum.
Pozdrawiam Krzysztof.
Krzysiek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
KL Ostoja → Tematy różne → Nowe ambony na terenach wodonośnych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prośba do Grzesia Cz.
Grzegorz jak jest juz ustalony termin stawiania nowych ambon na TW, to prosze napisz na forum.
Pozdrawiam Krzysztof.
Michał, ja się piszę do pomocy. Termin OK tylko jeszcze napisz godzinę i miejsce zbiórki, może przy przepompowni na Świątnikach o 7.00. Jak trzeba coś przewieść to do mnie zadzwoń (tel. 602576735). Mam przepustkę na wjazd na TW to nie ma sprawy. Sprzęt i chęci do pracy są! Więc do roboty!!!
Pozdrawiam Krzysiek.
07.07.2007 to nie jest dla mnie niestety dobry termin Wawrzynowe zawody w Katowicach.
Szkoda, może następnym razem uda mi się pomóc. Chyb że nie pojadę do tych Katowic, ale na dzisiaj się wybieram. Za dwa tygodnie trzecia edycja Ligi i trzeba strzelać, strzelać, strzelać...
Darz Bór!
Narazie musimy się wstrzymać z budową - oficjalnie mamy zgodę
na budowę urządzeń łowieckich ale musmy poczekać na oficjalne pismo w tej sprawie.
OK. Jak juz będziesz coś wiedział to zadzwoń do mnie.
Pozdrawiam Krzysiek.
Michał miałeś jakieś nowe informacje odnośnie pisemka ?
Pozdrawiam Krzysiek.
Jeszcze chwila i będzie ok !!
pozdrawiam JS
Mamy zgode na budowe ambon na terenach wodonośnych, niestety procedura obejmuje komisyjne wyznaczanie miejsca co mam nadzieję odbędzie się w przyszłym tygodniu.
W pierwszej chwili po ustaleniu podam informację na stronie.
Ponadto chciałbym poinformować że powstała nakładem pracy Pana łosia z Tresna ambona na rejonie 3 obwodu 227 o nazwie " Włodka Potockiego" ku Pamięci Włodka Potockiego, wieloletniego gospodarza tego obwodu.
No to super ! Będziemy działać.
Witam!
Niestety wakacje dobiegły końca :-( . Więc czas powrócić do codziennych obowiązków. W związku z tym chciałem się dowiedzieć co słychać w sprawie ambon na terenach?
Ja wyjeżdżam na rykowisko w Bory Tucholskie 21 września, to może coś do tego czasu byśmy postawili?
Pozdrawiam Krzysiek.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KL Ostoja → Tematy różne → Nowe ambony na terenach wodonośnych
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.