Odp: Pierwsze "warsztaty Kynologiczne" K.Ł. Ostoja
Dziękujemy Wszystkim za miłe słowa i cieszymy się, że tak jak my, dobrze się bawiliście i miło spędziliśmy razem czas.
Już myślimy kiedy zrobić następne spotkanie naszego psiego towarzystwa
Jak wspominałem w Naroczycach, mam przygotowane i wcześniej już zrobione przez stolarza cztery pary butów tropowych. Części drewniana i metalowe mocowania rapet lub badyli są już gotowe, brakuje tylko części ze skóry mocującej but tropowy do nogi w normalnym bucie.
Odwiedziłem dzisiaj na gorąco znajomy zakład kaletniczo - rymarski i klops... Niestety firma jest w trakcie likwidacji i nie zrobią nam już żadnej usługi.
Pytanie i prośba do Was, czy znacie jakiegoś rymarza lub kaletnika, który mógłby coś takiego zrobić? Oczywiście zapłacimy za tą usługę. Większa ilość butów tropowych do dyspozycji Członków naszego Koła pomoże nam w sprawniejszym zakładaniu tropów i będzie służyć wszystkim zainteresowanym.
P.S. jak się dowiedziałem od Roberta Olichwera zjazd Harlejowców, który odbywał sie w ten weekend w Chobieni nie udał się niestety.
Jeden z motocyklistów zginął w wypadku nad ranem w drodze powrotnej gdzieś między Chobienią a Naroczycami