Temat: szkody churaganowe
Na obwodzie 252 zwaliła się ambona i zwyżka na Dworskich Polach.
Gospodarz organizuje interwencję w przypadku chęci udzielenia pomocy prosimy o kontakt.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
KL Ostoja → Tematy różne → szkody churaganowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na obwodzie 252 zwaliła się ambona i zwyżka na Dworskich Polach.
Gospodarz organizuje interwencję w przypadku chęci udzielenia pomocy prosimy o kontakt.
Koledzy,
ja planuję wyjazd na kilka dni do Naroczyc na początku lutego - tylko czekam na zgode na urlop. Bedę robił przegląd wszystkich ambon i mam jeszcze kilka prac zaplanowanych w Naroczycach. Miejsce w samochodzie się u mnie znajdzie, coś do jedzenia i popicie równiez, więc serdecznie zapraszam. Byłoby mi niezmiernie miło mieć tam towarzystow do pracy.
Darz Bór, Karolek
Witam !!
W Naroczycach na pewno do roboty od zaraz jest ambona T i Francuska tj. podłoga i DRABINA!!!!!!!
Koleżanki i Koledzy,
W środę wieczorem albo w czwartek w południe w zaczynającym się tygodniu jadę na 3-4 dni do Naroczyc popracować w łowisku - czyli sprawdzić szkody huraganowe i w miarę sił i możliwości ponaprawiać oraz spisać to co należy zrobić. Oczywiście strzelbawkę biorę by połączyć pożyteczne z przyjemnym. Jeśli ktoś z Koleżeństwa chciałby mi w tych dniach towarzyszyć to było by mi niezmiernie miło.
Darz Bór, Karolek
p.s. jadę sam nivą, więc miejsce na pewno się znajdzie ;-)
Postaram się dojechać na sobotę. W tygodniu nie dam rady - praca...
Zdzwonimy sie
Darz Bór!
Dzięki Piotrze, Karolek
Ja przyjadę na piątek i sobotę.
Ja niestety muszę jechać do Międzylesia aby dopiero zrobić szkody w "bykach"- koniec lutego za pasem ...a i jakieś flaczki by się przydały !!!
Jacku, łączymy się z Tobą w bólu ;-)
DZIĘKI
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KL Ostoja → Tematy różne → szkody churaganowe
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.