Temat: Puchar Nadleśniczego Nadleśnictwa Oława
Ma się odbyć w najblizszą sobotę czyli jutro (16.05.2009) pewnie około 8 rano, na strzelnicy gdzieś pod Strzelinem. Mam nadzieję, że znajdziemy tą strzelnice i powalczymy jak zawsze
Darz Bór!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
KL Ostoja → Strzelectwo → Puchar Nadleśniczego Nadleśnictwa Oława
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ma się odbyć w najblizszą sobotę czyli jutro (16.05.2009) pewnie około 8 rano, na strzelnicy gdzieś pod Strzelinem. Mam nadzieję, że znajdziemy tą strzelnice i powalczymy jak zawsze
Darz Bór!
No i już po zawodach
Drużyna naszego Koła w składzie:
Paweł Czerski
Sebastian Skoczylas
Maciej Kwiedacz
Sebastian Kącki
Wojciech Błoński
Piotr Błoński
wygrała te zawody po raz kolejny udowadniając, że nasze Koło strzela dobrze.
W składzie naszej drużyny zabrakło tym razem jednego z podstawowych zawodników jakim jest Grzegorz Czajkowski, który z powodów zawodowych nie mógł być z nami.
Tym bardziej cieszy nas zdecydowane zwycięstwo.
Druga drużyna, reprezentująca K.Ł. Bażant Oława, strzeliła o 200 punktów (czterdzieści rzutków) mniej niż my...
Taką różnicę można chyba nazwać pogromem. Wygralibyśmy te zawody strzelając w pięciu przeciwko sześciu...
Były to zawody drużynowe, ale warto wspomnieć, że indywidualnie wygrał Paweł Czerski (230pkt.), drugi był Sebastian Skoczylas(215pkt.), a Maciek Kwiędacz i ja mieliśmy 5 i 6 miejsca z takim samym wynikiem(200pkt.). Bardzo dobrze strzelił tez Sebastian Kącki i Wojtek Błoński, i to właśnie spowodowało, że z wynikiem 1185 punktów wygraliśmy w cuglach.
Startowało 9 drużyn, a jako ciekawostkę podam, że najsłabsza w tych zawodach drużyna Nadleśnictwa Oława zdobyła 505 punktów.
Darz Bór!
Witajcie
Do ostatniej chwili myślałem, że uda mi się wrócić do Wrocławia na zawody, niestety w piątek zatrzymały mnie sprawy zawodowe 500 km od domu. Na początku dziękuję drużynie że wzięła udział w tak dla nas ważnych zawodach i przepraszam za brak obecności, która jak widać nic nie zmieniła i nasza drużyna bez problemu wygrała - GRATULUJĘ.
Jednocześnie bardzo dziękuję Piotrowi Błońskiemu za profesjonalne wsparcie w organizacji i logistyce tych zawodów i wszystkim naszym zawodnikom za determinację i oddanie sprawie.
Dobrze że jesteście, gratuluję.
Wasz Grzegorz
Dzięki Grzesiu, brakowało nam Ciebie, ale dalismy radę i założone wcześniej cele zostały zrealizowane. Wynik jest odzwierciedleniem ogólnego poziomu strzeleckiego w naszym Kole. To z kolei ma bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo i skuteczność w czasie polowania.
Właśnie z tego cieszę się (jak chyba my wszyscy) najbardziej !!!
Teraz już bardzo oficjalnie : Prezesowi i Łowczemu dziękujemy za wsparcie telefoniczne, cóż "ktos musi nie spać, aby spać mógł ktoś" rozumiemy doskonale, że gdyby nie praca bylibyście razem z nami.
P.S. Puchar stoi u mnie w pracy - przyniosę go na najblizsze walne i przekażę w imieniu drużyny Zarządowi
Darz Bór!
Gratuluję serdecznie sukcesów strzeleckich, zrobiliście niezły pogrom
Również Gratuluję wyniku i organizacji, dobry popis umiejętności strzeleckich
Darz Bór
Piękny wynik, gratulacje!
Pięknie!
Gratulacje!
Darz Bór!
Gratulacje dla całej drużyny !!!
Ja też dołaczam swoje gratulacje to miłe móc was pochwalić i móc chwalić się
że to moje koło darz bór.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KL Ostoja → Strzelectwo → Puchar Nadleśniczego Nadleśnictwa Oława
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.