Odp: Drużyna Koła
( nie wiem czy zauważyłeś, że w dziale pieski Ci odpuściłem aby nie robić spamu )
I tak masz szczęście że na tym forum jest ograniczenie 60 sek między postami. Nie nadążył byś czytać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
KL Ostoja → Strzelectwo → Drużyna Koła
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
( nie wiem czy zauważyłeś, że w dziale pieski Ci odpuściłem aby nie robić spamu )
I tak masz szczęście że na tym forum jest ograniczenie 60 sek między postami. Nie nadążył byś czytać.
Ale ja mogę ...dłużej
To prawda, że możesz dłużej.......... być na forum.
kończymy ten wątek !!!
Według mnie, pogoda już się poprawiła
Teraz trzeba wymyślić jakąś inną przeszkodę, która uniemożliwia nam treningi strzeleckie
Hi, hi, hi...
ja mam tylko taką, że moim pobożnym życzeniem jest by wychodzić z pracy choć parę minut po 16, więc przy dużym, ale to dużym szczęściu moge pojawiać się koło 17 na strzelnicy, więc to jest ograniczenie i to duże, bo w soboty chyba strzelnica nie chodzi
mam w domu maszynę do rzutków, czy jakby to nazwać - taką ręcznie napinaną na dużej spreżynie - może by gdzieś znaleźć miejsce i tam postrzelać ;-)
Bardzo chętnie czekam w Naroczycach ... strzelanie do koziołków znudziło mi się !!
tylko uważaj na te rekordy świata i zeby to byk nie był bo w scypule może nie rozpoznasz:-)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KL Ostoja → Strzelectwo → Drużyna Koła
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc
The pun_repository official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.